Ontspannings meditatie avond van je Hoofd naar je Hart

Ontspannings meditatie avond van je Hoofd naar je Hart27 Apr 19:30 - 20:30 - Den Haag
COBEO

Route

Op dit moment gebeurt er zoveel, dat je soms je grip wat kan verliezen over je dagelijkse bezigheden. Je kunt daardoor makkelijk in je hoofd schiet om weer grip op je zaken te krijgen.

Dit kan een hoop spanning en stress veroorzaken. Daarom is het lekker om eens tot ontspanning te komen en bewust weer even contact met je hart en je eigen zijn te maken. Zodat je weer zakt uit je hoofd en de spanningen ook weer uit je lichaam kunnen vloeien.

Om deze reden is er op 27 april van 19.30-20.30 bij Zee van Licht een heerlijk meditatie uurtje voor jezelf om weer even in je hart te gaan zitten en te ontspannen. Tijdens deze meditatie zullen er diverse lichtwezens, lichtmeesters en engelen aanwezig zijn ter ondersteuning om eventueel blokkades los te kunnen laten.Je hoeft geen kennis te hebben van meditatie gewoon heerlijk ontspannen en bij jezelf komen.

Locatie:
Zee van Licht
Hellingweg 98K
Scheveningen

Investering €15 (graag gepast betalen)

Meld je aan via: infocobeo@gmail.com


Past Events

Deel lichamen terug halen

22 Apr 13:30 - 17:30 22 Apr 13:30 - 17:30 - Den Haag Den Haag
COBEO COBEO
Heb jij het gevoel dat je vast loopt, het gevoel niet vooruit te komen ondanks alle inzet die je levert? Heb je het gevoel dat je iets van jezelf mist? Kom dan naar de workshop...   More info


© 2019 Siguez