Radio Birdman / Paard

Radio Birdman / Paard12 Oct 19:30 - 23:00 - Den Haag
Paard

Route
More info

HEROES

In de aanloop naar ons 50-jarig bestaan in 2022 kiest Paard uit al haar programma’s 50 iconische artiesten die we als ‘Heroes’ bestempelen. Met dit label zetten we de artiesten in de spotlights die een belangrijke rol in de pophistorie spelen en plaatsen hen in muziek-historisch perspectief. Lees de bizarre weetjes, de anekdotes, persoonlijke verhalen en waarom nu juist deze artiest in Den Haag speelt.

Iedereen kan meesparen met de originele Heroes-map! Het enige wat je hoeft te doen is de Paard Heroes map aan te schaffen voor €2,50. Kijk voor meer info op www.paard.nl/paard-heroes/De Australische band Radio Birdman, pioniers van de high energy rock, komt naar Den Haag! Voor de eerste keer sinds 8 jaar komen drie van de zes originele bandleden samen, en gaan ze op tour. Een unieke kans om deze legendarische underground band live te zien.

Radio Birdman was een onbezonnen mix. De combinatie van de chemie van de leden Rob Younger, Deniz Tek, Chris Masuak, Warwick Gilbert, Pip Hoyle en Ron Keeley maakte sommige bandleden krachtiger, waar andere bandleden juist tenietgedaan werden. Ze gloeiden zo heet dat het onvermijdelijk was dat ze meedogenloos hun eigen componenten zouden verbranden. Sommigen spreken van een wonder dat de band het zo lang heeft volgehouden. Uiteindelijk gingen ze uit elkaar in juni 1978, aan het einde van een lange Britse tournee.

Jaren nadat de band uit elkaar ging, overspoelde een golf van invloed de wereld. Een hele sub-subcultuur, losjes gebonden aan de surfbeweging, heeft zich gevormd op basis van de verering van Radio Birdman. De band heeft voor een belangrijke ontwikkeling gezorgd in de Australische muziek industrie. Hun meest toegewijde fans zijn niet voor niets muzikanten van andere bands die vandaag nog succesvol zijn.


Tim Akkerman Sings The Boss - Homecoming Show in Paard

15 Dec 19:30 - 23:00 15 Dec 19:30 - 23:00 - Den Haag Den Haag
Paard Paard
Na een dik uitverkochte show in de Kleine Zaal komt Tim Akkerman met een Homecoming Show naar de Grote Zaal. Als je hem een beetje kent, dan weet je dat hij een enorme Bruce...   More info

Sons in Paardcafé

16 Dec 20:00 - 23:00 16 Dec 20:00 - 23:00 - Den Haag Den Haag
Paard Paard
De kaartverkoop start 30-3 om 12:00 uur via www.paard.nl/event/sons/ If you like it loud, you’ll love Sons! Dames en heren, sluit ramen en deuren, want broers Lee & Nick...   More info


© 2018 Siguez