T-Style 16

T-Style 1610 Nov 18:00 - 11 Nov 01:30 - Doorwerth
Kasteel Doorwerth

Route
More info

Op 18-11-'17 vierden we T-Style15 met 100 gasten. Het was druk bezocht en super gezellig. Een heerlijke ontspannen sfeer, om 1800uur, maar ook om 01.30uur.
Van de 100 gasten, maakten 46 gasten gebruik van het diner, bestaande uit een heerlijke soep vooraf, diverse kleine koude gerechten op kleine schaaltjes en in kleine potjes op de tafels geserveerd, het warme hoofdgerecht in buffetvorm, bestaande uit diverse soorten vlees, groenten en garnituren en gevolgd door een dessert. Bilderberg Groep weet ons keer op keer te verrassen met zalige gerechten van hoge kwaliteit. Wat een geweldig idee om ook het dessert op te dienen in kleine potjes met gevarieerde inhoud. Nadat ook dat allerlaatste potje op ging......was het tijd voor koffie. En op dat moment kwamen ook de avondgasten binnen.

Onder de gasten ook dit keer ongeveer 25 nieuwe gezichten en een 20tal partners (vriendin, echtgenote), die meekwamen.De feesten gaan gewoon veel te snel voorbij en dat is een goed teken. Reacties die onze gasten achteraf via mail of Facebook delen, zijn hartverwarmend en de ultieme bevestiging dat T-Style in een grote behoefte voorziet: Een heerlijke avond uit, met of zonder partner, op een prachtige locatie en je op en top vrouw voelen. Over je privacy hoef je je op deze avonden echt geen zorgen te maken. De erkenning krijgen dat je er mag zijn, bestaansrecht hebt en dat er naast jou nog veel meer mensen zijn, die het leven ook weleens geheel of gedeeltelijk door de ogen van de vrouw beleven.

Komt er een vervolg op T-Style15? Natuurlijk!

Op Zaterdag 10 november 2018 houden wij ons 16e feest op rij. Hetzelfde prachtige kasteel, dezelfde tijden en dezelfde klasse maar vooral: Echte gezelligheid. Een bijzondere ontspannen sfeer, tot het allerlaatste moment.

Meer weten?
T-Style is en blijft een feest waar onze gasten centraal staan. Gasten kunnen zich opgeven voor een heerlijk en compleet diner wat we gezamenlijk om 18.15uur aanvangen met een heerlijke soep, gevolgd door een uitgebreid diner waar zeker voor ieder wat wils is. Kwaliteit....hoogstaand! Er wordt gezamenlijk afgesloten met een heerlijk dessert.

Dieetvoorschriften? Daar houden we gewoon rekening mee!

Om 20.30uur begint de feestavond. De muziek zal zoals altijd verzorgd worden door onze eigen DJ: Franka.
Kan er gedanst worden? Reken maar!

Het feest stopt rond 01.30uur en loopt altijd wel iets uit.

Dresscode:
Het feest moet voor iedereen toegankelijk blijven zonder dat we afbreuk willen doen aan de opzet van ons feest. We verwachten van onze gasten dat ze er keurig verzorgd uitzien.

Wat we jou beloven:
- Een groot aantal gasten uit Nederland en België.
- Een feest waar ook partners zich heel welkom voelen en een geweldige avond zullen beleven. Maar ook collega's, vrienden, kinderen, komen regelmatig mee als gast.
- Stijl en klasse op een droom locatie
- Een feest zonder groepjesvorming. Iedereen babbelt met iedereen, maar toch heb je tijd tekort om iedereen te spreken die je wilt.
- Een hele leuke avond die je je nog lang zal herinneren
- 10 minuten om je over je verlegenheid of drempelvrees heen te zetten. En dan heb je enkel spijt dat je deze stap niet veel eerder zette. Dit is een belofte!

Wil je dit aankomende feest bijwonen, dan kan je je enkel inschrijven door een mailtje te sturen aan Inschrijving@tstyle.nl. Laat in dit mailtje weten met hoeveel personen je komt en of je wel of geen gebruikt wilt maken van het heerlijke dinerbuffet.

Let op: Wij werken met een gastenlijst!
Laat gerust hier in het evenement op Facebook weten dat je ook gaat, maar je inschrijving geldt pas als je je per mail opgegeven hebt. Na je betaling is je inschrijving definitief.

Heb je in dit evenement opgegeven dat je komt? Laat dat dan ook op je tijdlijn weten en nodig enkele contacten uit je vriendenlijst uit! Hoe meer mensen er komen, hoe leuker! Dit doe je met de functie UITNODIGEN, doorgaans verborgen het 3 hoekje bij DELEN bij het evenement.

Drempelvrees?
Dat snappen we maar al te goed. Maar bedenk eens dat al onze gasten het vrouw-zijn eerst enkel in hun woonkamer beleefden, en toen besloten hebben dat ze meer wilden dan dat. Als je op Facebook een profiel hebt, zie je al snel dat er geen 10tallen of 100den.....maar duizenden mensen net zo zijn als jij. Velen van hen stapten ooit eens over die drempel die enkel in hun hoofd bestond en opeens werd hun leven als vrouw een stuk interessanter en completer.
Ons T-Style feest wordt vaak bezocht door gasten die T-Style kiezen als hun eerste avond uit. We weten allemaal als geen ander hoe eng dit de eerste keer lijkt. Maar als jij ziet dat iedereen hetzelfde is, dan is dat enge gevoel binnen 10 minuten weg. En dat beloven we jou ook. Hoe langer je nadenkt of je zult inschrijven of niet.......hoe hoger die drempel lijkt te worden. Wil je iets vragen of is er iets wat je tegenhoudt, mail dan naar Angela@tstyle.nl. Maar lees vooral de reacties eens bij voorgaande feesten.

Onze website, www.tstyle.nl maakt geef je een completer beeld van het feest.

Inschrijven? een mailtje naar Inschrijving@tstyle.nl is de enige juiste manier, want anders kom je niet op de gastenlijst te staan, krijg je dus ook geen betaalverzoek op 25 februari, etc. Laat in je mail weten met hoeveel mensen je komt, of je wel of geen gebruik maakt van het diner en of je door onze eigen visagiste opgemaakt wenst te worden.


Past Events

Ouders Natuurlijk Berus

09 Jun 08:00 - 19:00 09 Jun 08:00 - 19:00 - Doorwerth Doorwerth
Kasteel Doorwerth Kasteel Doorwerth
De Ouders Natuurlijk beurs is al jaren dé beurs voor (toekomstige...   More info

Oogstfeest

30 Sep 11:00 - 17:00 30 Sep 11:00 - 17:00 - Doorwerth Doorwerth
Kasteel Doorwerth Kasteel Doorwerth
Georganiseerd door: Kasteel Doorwerth Tijdens het jaarlijkse oogstfeest op zondag 30 september zijn op het binnenhof (h)eerlijke producten te koop van de makers zèlf: van...   More info


© 2019 Siguez