Reiki 2 - verdieping van Reiki

Reiki 2 - verdieping van Reiki13 Jul 09:30 - 17:00 - Eindhoven
Lichaamswerk & Coaching - Robert Cornelisse

Route

Waar je in de Reiki 1 cursus kennis hebt gemaakt met de essentie van Reiki en hoe dit in praktijk te brengen, gaan we in de Reiki 2 cursus hier verder op in en ontvang je de Reiki symbolen waarmee jij de intentie waarmee jij Reiki neerzet versterkt. Tevens leer je werken met het geven van Reiki op afstand.

De cursus die ik verzorg bestaat uit één volledige cursusdag, waarna je direct zelf Reiki in de praktijk kan gaan brengen. De cursus van zaterdag 18 Maart is reeds vol, echter er is nog plek voor zondag 23 April.

Ik geef er de voorkeur aan om met kleine groepjes van maximaal 3 deelnemers te werken, zodat ik je voldoende aandacht kan geven.
Tijdens deze dag leer je o.a. jezelf en anderen te behandelen en ontvang je de reader met alle informatie, zodat je thuis alles rustig na kan lezen.De kosten van de cursus bedraagt 165,- euro en is inclusief lunch.

Enkele weken na de cursus kan je kosteloos deelnemen aan de oefenavond. Dit is een fijn moment om jouw eerste ervaringen met Reiki te delen, vragen te stellen en natuurlijk om te oefenen met Reiki.

Wens je je aan te melden of heb je vragen? Stuur mij een bericht via WhatsApp of schrijf je in via mijn website. Ik ben te bereiken via GSM 06-24097941. Ik neem dan contact met je op om verder af te stemmen.© 2018 Siguez