Noah Guthrie (USA) in Lelystad

Noah Guthrie (USA) in Lelystad12 Oct 20:30 - 23:30 - Lelystad
Theater Posa

Route

De Amerikaanse singer-songwriter Noah Guthrie is een multitalent: hij speelt verschillende instrumenten, heeft een heerlijke soulstem en kan ook nog acteren. Misschien ken je hem als Roderick uit de muzikale tv-serie Glee, maar Guthrie scoort ook wereldwijd met YouTube-clips waarin hij bekende nummers covert. Zijn versie van LMFAO’s Sexy And I Know It (25 miljoen views) is een goed voorbeeld van Guthries kwaliteiten: met zijn bluesy stem tilt hij het nummer naar een compleet ander niveau.

De muziek van Noah Guthrie is vaak vergeleken met americana artiesten als Ray Lamontagne en Jason Isbell, maar zal ook zeker fans van Bruce Springsteen of Ryan Adams aanspreken. Guthrie opende al concerten van wereldacts als Ed Sheeran en Selena Gomez, maar zelf is zijn faam ook flink groeiende. Op Spotify luisteren ruim 600.000 luisteraars per maand; Guthrie heeft bijna 500.000 volgers op YouTube (en 80 miljoes views!) en 440.000 volgers op Facebook.Theater Posa
Dit concert vindt plaats in samenwerking met en in theater Posa. Posa is het vestzaktheater in Lelystad voor kunstliefhebbers, een ontmoetingsplek voor jong en oud, een broedplaats voor alle culturele instellingen van Lelystad en omstreken. Voor dit concert zijn uitsluitend zitplaatsen beschikbaar.


Past Events

Lelystad, Netherlands

12 Oct 20:00 - 23:00 12 Oct 20:00 - 23:00 - Lelystad Lelystad
Theater Posa Theater Posa
  More info


© 2018 Siguez