Publiekslezing "Brein in Bedrijf"

Publiekslezing "Brein in Bedrijf"10 Nov 13:30 - 16:00 - Putten
Hotel Mooi Veluwe Putten

Route

(Lezingen ook opgenomen in de agenda van GGZ Totaal)

Tijdens deze lezingen neemt neuroperformance specialist/-coach Jaap Mackaay, u mee op ontdekkingsreis door het brein. Naast de verwerking er van worden ook de fundamentele besturingsregels van het brein uitgelegd en vooral hoe recent ontdekte neurofysiologische stoorzenders in het menselijk brein ons gedrag, ons presteren én onze fysieke en mentale gezondheid saboteren. De gepresenteerde baanbrekende neurowetenschappelijke inzichten over o.a. de gegevensverwerking van ons brein en de oorzaak! van stress gerelateerde en psychosomatische gezondheidsproblemen (w.o. PTSS en depressie) geven een compleet nieuwe en aanvullende oplossing voor duurzame ontwikkeling en gezondheid van mensen en organisatie.

Er gaat gegarandeerd een wereld voor u open...Wat bezoekers zeggen:

"Op buitengewoon inspirerende wijze wordt een voor velen nieuwe wereld , die van de werking van het brein, geopend en meer toegankelijk gemaakt. Absoluut de moeite waard voor leiders, coaches en HRM professionals.” (L. Mellink | Ondernemer)

“Het was zéér interessant. Er zijn mij een hoop dingen duidelijk(er) geworden mbt wat er met je brein gebeurt bij stress. Een echte aanrader!” (D. K. | Brigadier van Politie)

"Ik heb echt iets nieuws gehoord en dat gebeurt niet elke dag! Een mooie eyeopener.” (J. Wind Directeur Windst Bedrijfsvitaliteit)

"Erg interessant" (D. Schuurman)

"Zeer interessante en interactieve lezing over de werking van ons brein in relatie tot de uitdagingen waar wij mensen dagelijks mee te maken hebben" (N. Peeters)

Locatie:
Hampshire Hotel Mooi Veluwe
Garderenseweg 154
3881 NC Putten

Tijd:
Inloop: v.a. 13.00 uur
Lezing: 13.30 uur – 16.00 uur (incl. pauze)

Kosten: €25,-

Tot slot:
Bent u op zoek naar een inspirerende gastspreker voor uw congres, themadagen, personeels- en managementbijeenkomsten? Mail of bel bewust!


Past Events

Publiekslezing "Brein in Bedrijf"

22 Dec 13:30 - 16:00 22 Dec 13:30 - 16:00 - Putten Putten
Hotel Mooi Veluwe Putten Hotel Mooi Veluwe Putten
(Lezingen ook opgenomen in de agenda van GGZ Totaal) Tijdens deze lezingen neemt neuroperformance specialist/coach Jaap Mackaay, u mee op ontdekkingsreis door het brein. Naast de...   More info


© 2019 Siguez