Driedaags yoga en inspiratie verwenweekend najaarseditie

Driedaags yoga en inspiratie verwenweekend najaarseditie12 Oct 19:00 - 14 Oct 15:30 - Reutum
Erve Deperman, boerderijkamers

Route

Ook in het najaar organiseren Yogalicious en Crystal Yoga een heerlijk all- inclusive yogaweekend. Dit weekend staat in het teken van yoga, ontspanning en lekker eten in een prachtige omgeving.

We hebben een schittende plek gevonden met sfeervolle kamers, heerlijke bedden en een gezellige huiskamer op een mooie plek in ons eigen Twente.

Onze uitvalsbasis is het prachtige Erve Deperman in Reutum en nodigen je graag uit om onze gast te zijn op 12, 13 en 14 oktober 2018!

We bieden jou een breed programma aan en jij bepaalt zelf aan welke sessies jij deelneemt, zodat dit echt jouw weekend wordt!Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit:

klassieke hatha yoga
stoelyoga
meridiaan yoga
yoga nidra
kristallen klankschaalconcert
handyoga
diverse meditaties
workshop pranayama en ademhaling
yoga filosofie en verdieping

Een mooie manier om iets extra’s toe te voegen aan jouw yoga beoefening of eens iets nieuws te proberen. We begeleiden alle workshops met veel kennis, passie en aandacht zodat ze toegankelijk zijn voor iedereen, of je nu veel of weinig ervaring hebt.

De omgeving nodigt uit om heerlijk te wandelen en de gezellige deel heeft fijne zithoekjes om je terug te trekken met een goed boek of juist even lekker bij te praten.

We houden zelf van lekker eten dus wordt je het hele weekend voorzien van heerlijke, versgemaakte maaltijden, een goed glas wijn en onbeperkt koffie, thee, fruit en lekkere tussendoortjes.

Dit 3 daagse all inclusive yogaweekend is écht een cadeautje voor jezelf!

Goed om te weten:

Het weekend start op vrijdagavond om 19.00 uur en eindigt op zondagmiddag om ongeveer 15.30 uur.

Alle kamers hebben goede boxsprings, een eigen wastafel en een gezellig zitje.
De kamers zijn zo ingericht dat alle bedden uit elkaar geplaatst kunnen worden en in de driepersoonskamers kan d.m.v slim geplaatste gordijnen een eigen hoekje worden afgeschermd.

Een bed in een kamer op indeling kost € 329,-
Een bed in een eenpersoonskamer of een kamer voor alleengebruik kost € 379,-

Boek en betaal je vóór 1 augustus 2018 dan betaal je voor een bed in een kamer op indeling €314,- en voor een bed in een eenpersoonskamer €364,-

Alle prijzen zijn inclusief alle maaltijden, hapjes, drankjes en tussendoortjes en alle aangeboden workshops. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en de handdoeken liggen voor je klaar.
Ga je mee?
Meld je aan bij Elly: info@crystalyoga.nl of 06-45633867‬ of Astrid: info@yogalicious.nl of 06-40208165


Past Events

Driedaags all inclusive yoga- en inspiratieweekend in Twente!

13 Apr 19:00 - 15 Apr 15:30 13 Apr 19:00 - 15 Apr 15:30 - Reutum Reutum
Erve Deperman, boerderijkamers Erve Deperman, boerderijkamers
Alweer voor het derde jaar organiseren Yogalicious en Crystal yoga een heerlijk all-inclusive yogaweekend. Dit weekend staat in het teken van yoga, ontspanning en lekker eten in...   More info

Bezinningsweekend: van bewegen naar verstillen

16 Nov 16:30 - 18 Nov 15:30 16 Nov 16:30 - 18 Nov 15:30 - Reutum Reutum
Erve Deperman, boerderijkamers Erve Deperman, boerderijkamers
Bezinningsweekend: van Bewegen naar Verstillen Lilian Bults van mens & organisatie en Irene Vos van Yoga Ommen organiseren in het weekend van 16-18 november 2018 een...   More info


© 2019 Siguez