Ouder-Kind Knutsel Kefee: Dromenvanger

Ouder-Kind Knutsel Kefee: Dromenvanger13 Jul 14:00 - 16:30 - Roermond
Boekhuis de kleine Tovenaar

Route

Tijdens deze Ouder-Kind workshop gaan jullie creatief aan de slag om twee dromenvanger te maken. Leuk om op te hangen in huis of op de kinderkamer.

Voor alle materialen (wol, draad, metalen ring, haak kleedje, bedels, kralen) en wat lekkers wordt gezorgd. Weg met de nachtmerries, hallo mooie dromen. Weet jij elkaars grote dromen?

€30,- per duo.
Er is plek voor maximaal 5 duo’s. Reserveer tijdig, want vol= vol.

Het Ouder-Kind Knutsel Kefee staat in het teken van verbinding met elkaar en de ander. Iets waar ik zelf, ook vanuit Atelier Hergebruik, veel waarde aan hecht.Aandacht schenken is een groot goed. Door creatief bezig te zijn, leer je elkaar mogelijk ook op een andere manier kennen, daarnaast is het ook hartstikke gezellig om tijd met elkaar te spenderen. Hoe leuk is het om samen met je dierbare kind een gezellige middag te hebben, tijdens een schoolvakantie,. Samen erop uit en trots thuis komen met iets dat jullie helemaal zelf gemaakt hebben. Werken aan een werkstuk, of apart. Maken jullie twee identieke werkstukken? Of twee verschillende? Aan jullie de keuze.


Past Events

Ouder-Kind Knutsel Kefee: Textiel

04 Jan 14:00 - 16:30 04 Jan 14:00 - 16:30 - Roermond Roermond
Boekhuis de kleine Tovenaar Boekhuis de kleine Tovenaar
Tijdens deze Ouder-Kind workshop gaan jullie met textielverf en/of stiften aan het werk om eigen kussenhoezen en stoffen banners te decoreren. Geef jullie interieur een...   More info


© 2019 Siguez