The Analogues - The White Album

The Analogues - The White Album12 Oct 20:15 - 22:15 - Schiedam
Theater aan de Schie

Route

- LET OP: De voorstelling in Schiedam is al UITVERKOCHT!. U kunt uzelf op de wachtrij plaatsen via de ticketlink hieronder -

Na Magical Mystery Tour en Sgt. Pepper wagen The Analogues zich voor de derde maal aan de integrale uitvoering van een Beatles-plaat. Ditmaal presenteert de band het theaterconcert The White Album.

Na Magical Mystery Tour en Sgt. Pepper spelen The Analogues The White Album van begin tot eind. Het integraal uitvoeren van dit eigenzinnige meesterwerk uit 1968 vergt opnieuw het uiterste van muzikanten en productie. Het is alsof The Beatles vijftig jaar geleden een intrigerende speurtocht hebben uitgezet, waarvan het theaterpubliek nu, via The Analogues, getuige kan zijn.De eerste twee concertreeksen van The Analogues werden door de critici lovend besproken en er bleek een steeds groter publiek te zijn voor het live ervaren van deze ‘moderne klassieke muziek’, die door The Beatles zélf nooit live is uitgevoerd.
The White Album heeft een ander karakter dan de voorgangers. Omdat het een dubbelalbum betreft, zijn er niet alleen meer nummers, maar is de muzikale diversiteit nóg groter (misschien omdat veel songs tijdens de opnamen uitgroeiden tot privéprojecten van de afzonderlijke Beatles).

The White Album vraagt om een andere muzikale benadering. Ook visueel en theatraal biedt dit derde huzarenstukje van The Analogues een totaal andere beleving. Uitgangspunt is en blijft de muzikale authenticiteit. Daarbij is het uiteraard onvermijdelijk om, naast de vijfkoppige band, flink wat hulptroepen (strijkers, blazers) mee te nemen, en een compleet arsenaal aan bijzondere, vintage-instrumenten. Alles voor de perfecte sound. En ook een beetje voor de mooie verhalen.


Past Events

Judas | Naar de bestseller van Astrid Holleeder

02 Jan 20:15 - 03 Jan 23:00 02 Jan 20:15 - 03 Jan 23:00 - Schiedam Schiedam
Theater aan de Schie Theater aan de Schie
Een valse hond sluit je op in een hok, of laat je inslapen. Dertig jaar lang terroriseert crimineel Willem Holleeder zijn familie. Om dit te stoppen verraden zijn zussen Astrid...   More info

Judas

03 Jan 20:15 - 23:15 03 Jan 20:15 - 23:15 - Schiedam Schiedam
Theater aan de Schie Theater aan de Schie
Een psychologische theaterthriller naar de bestseller van Astrid...   More info


© 2019 Siguez